Follow my blog with Bloglovin

Tausta

tiistai 23. joulukuuta 2014

Valkoinen joulu

Tuskin parempaa joululahjaa olisi voinut saada kuin tämän kauniin valkoisen lumipeitteen jouluksi. Ajoitus oli täysi kymppi. Viime talvena meillä ei ollut lunta käytännössä lainkaan. Eilen illalla ihailin valkoista pihamaata ja lumen peittämiä puita oikein sydämeni kyllyydestä.


Nalan kanssa lähdettiin lumitöihin heti, kun pyry hieman laantui iltapäivällä. Samalla sytytettiin kynttilöitä pihalyhtyihin. Illalla sama lumiurakka odotti kuitenkin taas. Tänäänkin lunta on tupruttanut koko päivän, joten eiköhän sitä riittäne ainakin joulun yli myös meillä.
Puutarhakalusteet ovat saaneet jouluksi uuden juhlapuvun ylleen.
Airisrannassa on saatu jouluvalmistelut päätökseen ja rauhoituttu joulun viettoon lumisten maisemien keskellä. Toivotan myös kaikille teille rauhallista ja rentouttavaa joulua!

-Airisrannan Päivi-


6 kommenttia:

 1. Kiitos samoin teille, rauhallista joulua. Lunta saimme mekin noin 5 cm, on niin kaunista ja valoisaa.

  VastaaPoista
 2. Hyvää ja rauhaisaa joulua sinne saaristoonkin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania jouluisia kuvia! Juuri minun tyyliäni. Kesämökkimme laajennuksessa on vähän sama ulkoväri ja muutenkin tyyli vähän samaan suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kommenttisi ilahduttaa todella. On mukava kuulla, että kuvistani on iloa ja että ruudun takaa löytyy saman tyylisistä asioista nauttivia lukijoita. Mukavaa joulun odotusta sinulle! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!