Follow my blog with Bloglovin

Tausta

perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulutunnelmaa ikkunoissa

Joulua on alettu tänä vuonna laittaa Airisrannassa hieman tavanomaista aikaisemmin. Osaltaan siihen on vaikuttanut  lakkiaisjuhlien  järjestäminen näin joulun alla. Toisaalta onkin kyllä niin, että nautin joulutunnelmasta mieluummin vähän liian aikaisin etukäteen kuin sitten joulun jälkeen. 


Verannan oveen löytyi vanha joulukranssi, joka on joskus ollut ulko-oven koristeena. Siitä tulee mukavasti vähän väriä muuten niin vaaleaan tilaan.
Pikkuinen kuusi on edelleen täysissä voimissaan, ja sitä siirrellään talossa paikasta toiseen. Välillä se on ollut portaikossa, välillä yläkerran aulatilassa. Yhtään havua se ei ole kuitenkaan vielä tiputtanut.maalaiskeittiö

Jokaisessa huoneessa on kynttelikkö ikkunalla, toisissa kaksi.  Kaikkien ikkunoiden alla ei ole ikkunapenkkiä, ja niihin olemme sitten ripustaneet jouluiset tähdet antamaan lämmintä valoa. Joulun jälkeen tuntuukin melko kalsealta, kun kaikki pienet valonlähteet karsitaan pois.
Nala tutkii, mikä tilanne pihalla on ennen kuin uskaltautuu ulkoilemaan. Kuistin penkki onkin yksi kissojen lempipaikoista. 
Iltapäivän alkaessa hämärtää lämpimän väriset valot alkavat loistaa ikkunoilla.


-Airisrannan Päivi-

4 kommenttia:

 1. Näyttääpäs siellä todella tunnelmalliselta ja kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Kynttilät ja jouluvalot kuuluvat kyllä ehdottomasti tähän vuodenaikaan. Tammikuussa oikein harmittaa, kun pienet lämpöiset valot kerätään pois ikkunoilta.

   Poista
 2. Heissan,
  Blogistani löytyy sinulle haaste !

  VastaaPoista
 3. Totta tosiaan, haastehan sieltä löytyi! Nyt sitten vain tositoimiin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!