Follow my blog with Bloglovin

Tausta

torstai 25. joulukuuta 2014

Airisrannan jouluaatto

Airisrannassa on vietetty ihanan leppoista jouluaattoa ja joulupäivää. On ollut lunta ja pakkasta; mitä muuta voi joululta enää toivoa. On tietysti syöty hyvin, pelailtu koko perhe yhdessä ja katsottu televisiosta 'Ihmeellinen on elämä'. Tuo elokuva kuuluu meidän perheen jouluun yhtä kiinteästi kuin joulurauhan julistuksen ja Lumiukon katsominen. Aattona tosin juoksentelin pitkin pihaa ottamassa kuvia, kun oli niin kaunis ilma, joten Lumiukko jäi väliin tällä kertaa.Airisrannan joulukuusi on lähes kolmimetrinen. Olohuoneesta ei ole oikein löytynyt hyvää paikkaa kuuselle, joten se on sijoitettu tähän mennessä aina 'herrainhuoneeseen'. Sieltä se näkyy hyvin sekä eteisaulaan että olohuoneeseen ja ruokailutilaan.Jouluaaton sininen hetki alkaa olla käsillä iltapäivällä. Meri on tyyni, ja kevyt lumisade on juuri tauonnut. Näitä hetkiä rakastan. Torttukahveja juodessamme sininen hetki oli täydellisimmillään.Paperisen jouluenkelin ostin mummulleni lahjaksi aivan hänen viimeisinä vuosinaan. Kun hän ei ollut enää ihailemassa enkeliään, se tuli takaisin minulle. Makuuhuoneen lipaston päältä sille löytyi tänä vuonna oma paikka.Jouluaaton illallispöytä on katettu valmiiksi ja herkuttelu voi alkaa. 

-Airisrannan Päivi-

4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallinen joulutunnelma teillä! Kauniisti ja selkeästi sisustettu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! Mukava, että olet löytänyt blogini <3

   Poista
 2. Palasin tänne "aikain taa" [peräti viime vuoteen ;)], kun kaipasin lumisen joulun tunnelmia (meillä on sateista ja lämpöasteita) ja arvasin, että Airisrannan vuoden 2014 joulusta löytyy :). Tuo toinen kuva ylhäältä päin laskettuna on aivan ihastuttava! Ihana sinen hetki, valo, tunnelma ja kaikki. Kaunista ❤️.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että viimevuotiset lumimaisemat tuovat tänä vuonna iloa. Sinisiä hetkiä ei kyllä nyt ole todellakaan saatu kokea, paremminkin vihreitä. Kiitos Ninnu! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!