Follow my blog with Bloglovin

Tausta

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Iltapäivän hetki rannalla

Päivät ovat pidentyneet huomaamatta, ja valoisuutta jatkuu jo myöhään iltapäivälle. Eilen katselin taas kerran verannalta merelle, kun hämärä alkoi laskeutua, ja sieluni silmin näin lyhdyt tuikuttamassa rantakivikolla. Siltä istumalta lähdin ulos testaamaan, riittäisikö valo muutamaan kuvaan peilityynen meren äärellä.Ihan ensi näkemältä ei osaisi sanoa, mihin vuodenaikaan kuva on otettu. Helmikuu ei ehkä olisi arvauslistan alkupäässä. Meren puolella taloa ruoho vihertää tällä hetkellä oikeastaan  enemmän kuin heinäkuussa, jolloin aurinko on jo yleensä kuivattanut koko etelänpuoleisen rinteen ruskeaksi.Kohta lyhdyt joutavatkin jo varastoon syksyä odottamaan. Kun päivät alkavat pidentyä, kynttilöiden ja lyhtyjen  polttaminen vähentyy Airisrannassa samaan tahtiin. Sen sijaan mielessä alkavat pyöriä yhä useammin keväiset puutarhaan liittyvät suunnitelmat.


Näissä merellisissä helmikuun tunnelmissa tällä kertaa.

-Airisrannan Päivi-6 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia! Tänne kyllä palaa aina innolla lukemaan kun uusi postaus tulee :)
  Meillä on vielä maat lumen peitossa. Vaan kyllä hanget ovat vajonneet jo kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi, miten kiva kuulla, että olet viihtynyt. :)

   Saa nähdä, menikö meillä talvi jo lumen puolesta ohi. Merikään ei ole ollut koko talvena jäässä.

   Poista
 2. Ihanaa, että päivät pitenevät nyt vauhdilla. Valoa kaipaan nyt kovasti. Täällä on vielä lumipeitettä jäljellä, mutta silmissä hupenevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valon merkitys on uskomaton, se antaa lisää voimavaroja pitkän pimeyden jälkeen. Linnutkin ovat alkaneet visertää ihan eri tavalla jo nyt. :)

   Poista
 3. Miten valtavan kaunista ja rauhallista! Upea maisema!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! <3

   Minua viehättää lyhyiden hetkien ja tilanteiden vangitseminen kameralla, koska silloin muistoihin voi palata vielä monta kertaa myöhemmin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!