Follow my blog with Bloglovin

Tausta

maanantai 3. lokakuuta 2016

Ravintoa ruumiille ja sielulle

Verkkaisesti on syksy saapunut saaristoon. Koivuissa lehdet loistavat vielä suurelta osin keltaisenaan eikä vihreyskään ole niistä kokonaan hävinnyt. Vaahterat ovat sitten täysin oma lukunsa tässä syksyn värikylläisyydessä. Keräillessäni tänään värikkäitä lehtiä kuistin koristukseksi törmäsin pihanurmikolla vielä kirkkaankeltaisena hehkuvaan voikukkaan. Eipä uskoisi, että eletään jo lokakuuta.

kuisti, syksy, vanha tuoli

Vaikka syksy sykähdyttää kauneudellaan, yksi asia aiheuttaa Airisrannan isäntäväelle harmaita hiuksia: sisälle tunkevat kärpäslaumat. Ne kansoittavat aurinkoisina ja lämpiminä syyspäivinä verannan ikkunat niin totaalisesti, että  välillä surina on kuin formulakisoissa ikään. Kärpäspaperit ovat siis olleet viime aikoina ahkerassa käytössä.

Syksyllä sisälle ilmestyy myös muita hyönteismaailman edustajia, joista jättihämähäkit ovat huomiota herättävimmät. Mutta uskokaa pois, niihin on alkanut tottua. Ensimmäiset vietiin aikanaan kädet ojossa ulos pitkävartisimmalla kihvelillä, joka talosta löytyi. Nykyään riittää se, ettei ötökän päälle astu. Luulen tunnistaneeni googlen avulla muutama viikko sitten suihkuseurana olleen otuksen varastohämähäkiksi. Voin kertoa, että iso oli.


Hiiret sen sijaan eivät ole Airisrannassa koskaan osoittautuneet mitenkään  erityisen suureksi ongelmaksi. Siihen lienee kissoillakin oma osuutensa. Näin lokakuussa ensimmäiset rapistelijat tapaavat kuitenkin ilmestyä välipohjaan, joten eipä kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa. Toisaalta hiiri-invaasioon on yritetty jo hyvissä ajoin varautua ja navettaan ja makasiiniin on kannettu loppukesällä ensimmäiset hiiribaarit. Toivottavasti ne latistavat hiirulaisten suurimman innon pyrkiä sisälle taloon. Ja meillähän ei olekaan kyse mistään pienistä kotihiiristä vaan kaksi kertaa niiden kokoisista metsähiiristä!

Näkymä verannan ikkunasta perjantai-iltana vähän ennen auringonlaskua myrskytuulten jälkeen.

Viikonloppuna ei kuitenkaan surtu hiiriä eikä hämähäkkejä, vaan tehtiin herkkuja. Syksyllä keittiössä puuhastelu kuuluu asiaan ja silloin Airisrannassakin tulee kokeiltua uusia juttuja enemmän kuin muina vuodenaikoina. Kyse ei ole välttämättä mistään kolmen lajin huippuillallisista vaan mukavista makuelämyksistä, joista on iloa vähän useammalle päivälle.


Marinoidut punasipulit ovat olleet kokeiltavien listalla jo kauan, mutta vasta viimeksi äitini notkuvassa ruokapöydässä istuessani muistin pyytää häneltä reseptin itselleni. Ne ovat sopivan etikkainen lisä mihin tahansa ruokaan ja salaatin päällä ihan mainio öljyn tai kastikkeen korvike. Niinpä tunsin itseni taas oikein ehtoisaksi emännäksi, kun sain lusikoitua herkun purkkeihin. Lisuke on niin nopea ja helppo tehdä, että laitan reseptin tähän muidenkin iloksi. Maku tietysti vain paranee mitä kauemmin sipulit saavat marinoitua liemessään.

MARINOITU PUNASIPULI

2 punasipulia
1,5 dl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria
muutama mustapippuri
0,5 tl suolaa
1 dl öljyä

Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta etikka, sokeri, pippurit ja suola. Lisää joukkoon punasipuli. Kiehauta. Anna jäähtyä ja lisää öljy. Jäähdytä. 



Toinen herkku, joka alkoi kutkuttaa makuhermoja ja tirautti vedet kielelle jo aikaisemmin viikolla oli rocky road -palat. Suunnittelin ostoslistaa hartaudella monta päivää etukäteen, ettei vain minkään  oleellisen ainesosan puuttuminen pilaisi viikonlopun h-hetkeä. Ja voin vakuuttaa, ettei suunnittelu mennyt hukkaan. Kielenhän ne veivät mennessään!

Netistä löytyy monenlaisia reseptejä, ja tein niistä oman sovellukseni, johon laitoin muun muassa sekä tummaa että vaaleaa suklaata ja kaappiin unohtuneet, päiväyksensä aikapäiviä sitten ylittäneet kuivatut karpalot. Ai että sopivatkin mainiosti makean taittajaksi suolapähkinöiden lisäksi. 

Kaiken tämän makuhermojen hemmottelun lisäksi sain vielä kuluneella viikolla mieluisan paketin Airisrantaan. Olen tutustunut blogiystäväni Hammin kauniisiin kortteihin jo aiemmin äitini antamien korttien kautta, mutta nyt sain lahjaksi myös hänen maalaamansa upean mustavalkoisen taulun.



Mahtavan kokoinen taulu on tarkoitus sijoittaa lopullisesti yläkertaan toisen makuuhuoneen seinälle. Ajattelin kuitenkin ottaa siitä kuvan portaikossa, jossa kaunis valo ja valkoiset seinät tekevät taululle paremmin oikeutta. Minua viehättää Hammin töissä niiden puhtaat linjat ja suloiset pienet yksityiskohdat. Hammin blogissa kannattaa ehdottamasti käydä kurkkaamassa lisää hänen kauniita töitään. Tässä linkki Hammi's Design.


Taulun lisäksi sain vielä kasapäin suloisia kortteja, joilla aion ilahduttaa syksyn aikana synttäreitään viettäviä ja tietysti välittää jouluterveiset sukulaisille ja ystäville sitten, kun se aika taas koittaa.  






Mukavaa lokakuun ensimmäistä viikkoa!

-Airisrannan Päivi-

59 kommenttia:

  1. Tuota punasipuliohjetta on kokeiltava. Värikin on niin kaunis!
    Aivan ihastuttavan upean taulun olet saanut :)
    Mukavaa lokakuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa todella kokeilla tuota punasipulijuttua, itse tykkään siitä kovasti. Taulu on kyllä upea ja valtavan iso.:) Kiitos Hanne, ja mukavia syyspäiviä myös sinulle! :)

      Poista
  2. Tänä syksynä puut ja pensaat ovatkin osin saaneet upeat ruskan värit. Ihana tuo puuastia ja värikkäät vaahteranlehdet ja hortensian kukka korostavat sitä kauniisti.
    Meilläkin näin syksyisin ullakkokärpäset tahtovat tuppautua huonetiloihin pörisemään ja valkovatsaisille metsähiirille joudumme joka syksy asentamaan jo ennakkoon hiirenloukkuja ulkovarastoon, etteivät eksyisi ullakolle mellastamaan.
    Hieno taulu ja kivat kortit.
    Mukavaa alkanutta viikkoa sinne Airisrantaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyllä minulle tulee suorastaan pakko kerätä muutamia värikkäitä lehtiä myös sisälle. Puuastia on peritty mieheni kotitalosta, ja ikääkin sillä on jo aika paljon, koska pohjassa on kaiverrus 1849. Ai teilläkin metsähiiret tuppautuvat sisälle. Aikamoisia mötkäleitä kyllä ovat. Toivotaan, että tänä vuonna olisi huono hiirivuosi. :) Kiitos Kruunu Vuokko! Samoin sinulle mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Niin, unohdin ihan sanoa. Kiitos paljon tuosta punasipuliohjeesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, sitä kannattaa kyllä kokeilla! .)

      Poista
  4. Ihana tuoli ja syysasetelma! Meillä ei onneksi tule hiiriä sisälle, kiitos kissojen. Paitsi joskus ne haluaisivat tuoda saaliinsa sisälle asti näytille...
    Hammi`s Designin joulukortteja olen ostanut ja hän piirsi meidän firmallekin kortteja muutama vuosi sitten. Kaunista syksyn jatkoa sinne saaristoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeviregina! Syksyllä on kiva piristää väreillä kuistia. Meillä hiiret mellastavat välipohjassa, jos niitä sisälle eksyy, mutta hankala paikka sinne on laittaa pyydyksiä. Sama täällä, kissat tuovat oven taakse tuliaisia harva se päivä. Ihan kiva...

      Hammin työt ovat tosiaan mahtavia ja jotenkin ihan oman tyylisiään! Kauniita syyspäiviä myös sinulle! :)

      Poista
  5. Meillä alkaa olla jo pahin kärpäsaika ohi. Huh! Sen sijaan hämähäkkejä on näkynyt useampi. Niistä en tykkää sitten yhtään. Hiiret ovat onneksi pysyneet ulkona :) Navetalla tosin saattaa joskus jonkun bongata.
    Kiitos punasipuliohjeesta. Tuota voisi kokeilla!
    Mukavaa lokakuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teillä voidaan huokaista sitten helpotuksesta kärpästen suhteen. Täälläkin on erilaisia hiirivuosia, välillä niitä ei näy eikä kuulu, mutta joka syksy täytyy varautua pahimpaan. :) Punasipulijuttu on tosi hyvää, suosittelen kokeilemaan. Kiitos, samoin sinulle aurinkoisia syyspäiviä!

      Poista
  6. Kiitos marinoitujen sipulien reseptistä. Pakko kokeilla, kun ehtii. :) Ihania syyspäiviä sinne Airisrantaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, Sari! Toivottavasti maistuu. :) Mukavia syyspäiviä myös sinulle!

      Poista
  7. Yleensä tulee tehtyä vain jouluna marinoitua punasipulia, täytyykin nyt aikaistaa.
    Ihana syystunnelma kuvissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä tosiaan, jouluna punasipulihillokkeita yleensä tehdäänkin. Tämä on niin oiva salaatinkastike, että ihan senkin takia sitä tulee tehtyä muulloinkin. Kiitos Sirpa!

      Poista
  8. Kiitos paljon Ma-Te! <3 Itse teet kyllä aivan upeita koristeita ja kransseja. Varmaan keltasipulikin käy hyvin, voi olla vaan vähän voimakkaamman makuista. Sitäpä voisi itsekin kokeilla, tai kahden sipulin sekoitusta. :) Kiitos, aurinkoisia päiviä myös sinulle!

    VastaaPoista
  9. Lämpimät kiitokset Päivi Sinulle <3. Ihanat kuvat! Olen niin onnellinen, että maalaus pääsi Villa Airisrantaan <3. Ja voi että, mitä herkkuja olet valmistanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa Hammi, että kelpuutat Airisrannan maalauksesi uudeksi kodiksi. :) Taulu on tosi ihana, mutta upeita ovat myös korttisi. Kauniit värit, ja kuten jo tuossa aiemmin totesin, tykkään selkeästä mutta kuitenkin koristeellisesta muotokielestäsi. Kiitos paljon itsellesi! :)

      Poista
  10. Kiitos tosi inspiroivasta postauksesta! Kauniit kuvat, -pakko kokeilla-ohjeet ja ihanat kortit.
    Tuo puutuoli syksyn lehtineen on ihan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kuulla, Mirjam-Matilda! Tosi hienoa, jos juttuni toimi inspiraation lähteenä sinulle. Ja itsekin tykkään tuosta pienestä tuolista valtavasti. Kiitos! <3

      Poista
    2. Kiitos viestistä Mirjam-Matilda! Käynpä heti kurkistamassa luonasi. :)

      Poista
  11. Ihana punasipuliohje. Tuota on ehdottomasti kokeiltava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvää, joten varmasti kannattaa kokeilla. Ja älyttömän helppo tehdä. :) Kiitos Aidafoun! <3

      Poista
  12. Lehtiasetelmat ovat niin mainio idea: ajatella, miten yksinkertaisesta voi loihtia silmäniloa, ei tarvita kalliita kaupan istutushankintoja…

    Voi ei, kärpäsongelma on meilläkin melkoinen. Juuri kävimme saman keskustelun, että miksi ihmeessä ne tunkevat sisälle, joista suosituin näyttää olevan venevajan säpissä oleva vintti. Miten ne edes pääsevät sinne? No, eivät vielä tietysti halua mennä horrokseen vaan etsivät jonkin kolon päästäkseen kaikkein ihanimpaan ja viihtyisimpään paikkaan syksyn koleuksia pakoon ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, aina sisustamisen ei tarvitse olla kaupasta ostettua. :)

      Ai, vai on teilläkin sama ongelma. Ikkunanraoista ne tulevat, eikä reiän tarvitse olla kummoinen. Olen nimittäin joskus seurannut. Nyt, kun yöt ovat olleet kylmempiä, kärpäsetkin ovat heti vähentyneet, eli jotain hyvääkin ilmojen viilentymisestä. :)

      Poista
  13. Ihastuttava lehtiasetelma ensimmäisessä ja toisessa kuvassa. Kiitokset punasipulireseptistä ja linkistä Hammin blogiin! Käyn heti tutustumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu! Vaahteranlehdet ovat niin upeita, että voihan niitä ihailla välillä myös sisällä. :)

      Poista
  14. Kiitos, oli kiva lukea ja katsella. Tuo punasipulisäilyke on meidänkin herkku, kelpaa lapsillekin.
    Hyvää viikkoa teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia itsellesi Marja Leena! Punasipulisäilyke kelpaa tosiaan lapsillekin, kun maku on sopivan mieto, mutta kuitenkin maukas. Mukavaa viikkoa myös sinulle! :)

      Poista
  15. Juu hiiret! Täytyykin lähettää isäntä hiiribaariostoksille. Hyvä kun muistutit! Hämähäkkejäkin on, muttei mitään noin kammottavaa (googletin tuon varastohämähäkin :) )
    Voi kuinka herkullisen näköiset herkut. Ja nyt olen kade tuosta Hammisin taulusta. Olen käynyt niitä katselemassa ja miettinyt ostamistakin. Hienon paketin sait.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että Hammin taulut voisivat viehättää sinua, kun tykkäät mustavalkoisesta. :) Joo, juuri viime yönä hiiri napsahti loukkuun välikatossa, jonne mies on onnistunut asentamaan loukun. Ei mitään mukavaa kolinaa keskellä yötä, huh. Ensimmäinen kylmä yö, ja heti hiiri sisällä! :)

      Poista
  16. Ihana asetelma vanhoine tavaroineen!
    Noi rocky roadit ovat niin hyviä.
    Kaunista lokakuuta Airistolle! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija!<3 Samoin sinne Myrskyluodolle kauniita lokakuun päiviä! :)

      Poista
  17. ihania kuvia!

    Kylmenevä keli saa hyönteiset ja hiiret hakeutumaan lämpimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin juuri, heti kun ensimmäinen kylmä yö tuli, hiiri kolahti loukkuun välipohjassa. Kiitos Sussi! :)

      Poista
  18. Upeasti sopii vanha tuoli ja vaahteranlehdet yhteen! Ja upea tuo taulu! Arvaat varmaan, että aihe kolahtaa minulle kuin nenä päähän. :) Täytyypä käydä tutustumassa lisää muihinkin tuotteisiin, joten kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hammin taulu on todella hieno. Kannattaa tosiaan käydä kurkistamassa hänen sivuilleen. Kiitos itsellesi Muusa! :)

      Poista
  19. Ihanat värikylläiset syksyn lehdet ja vihreä tuoli. Aika mainio pari!

    Kärpäset ovat olleet meilläkin oikea riesa tänä syksynä. Mistä lie löytäneetkin tiensä meille?!
    Hiiret kuulostavat kyllä inhottavilta, varsinkin nuo mainitsemasi metsähiiret, hyi, hyi!

    Ihania herkkuja olet tehnyt. Meillä nuo rockyroad-suklaapalat kuuluvat jouluun, vaikka toki maistuvat hyviltä muulloinkin.

    Hammin taulut ja kortit ovat ihastuttavia! Joitakin niistä olen ostanutkin joulukorteiksi. Sopivat tunnelmansa puolesta siihen tehtävään oikein hyvin ja onhan kuvituskin ossaa niistä ihanan jouluinen <3 Airisrantaan tuo taulu näyttäisi sopivan täydellisesti!

    Mukavaa viikonloppua saariston rauhaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyn lehdissä on upea väri, ehkä jotain samaa on myös tuolissa. Toissa yönä pari hiirtä eksyi välipohjaan, ja toisen matka päättyi loukkuun, mutta siinä onneksi tämän syksyn saldo. Toivottavasti pysyykin noissa lukemissa. :)

      Mukava kuulla, että sinäkin olet tutustunut Hammin töihin, itse olen ollut aivan ihastunut niihin. Kiitos paljon Kaaru! Mukavaa viikonvaihdetta myös sinulle! <3

      Poista
  20. Kuva näkymästä verannan ikkunasta on huikea samoin saamasi ihana taulu<3 Tuota marinoitua punasipulia täytyy ehdottomasti kokeilla.
    Mukavia viikonlopun jatkoja sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SisustEllen! Punasipuliherkusta on tullut meillä suosittu salaatin päällä öljyn sijaan, joten kannattaa kokeilla. :)

      Poista
  21. Ihanat kuvat! Tuo verannan ikkunasta avautuva näkymä on kyllä huikean hieno ♥
    Kiitos punasipuliherkun ohjeesta! Kaivoin jo lasipurkit valmiiksi esiin, josko huomenna ehtisin ryhtyä tuumasta toimeen =D
    Kiitos myös linkistä Hammin blogiin. Liityinkin heti lukijaksi, sillä ihastuin kovasti saamiisi kortteihin ja tauluun :)
    Kaunista lokakuun jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku! Toivottavasti punasipulit maistuvat. :) Mukavia lokakuun päiviä myös sinulle! <3

      Poista
  22. Ihana taulu!
    Kirpsakoita syyspäiviä sinne :)

    VastaaPoista
  23. Kuvistasi huokuu aina niin ihana Airisrannan kodikas lämpö! Syksyn sävyt ja hiljaisuus ympärillä pysähdyttää omalla erityisellä tavallaan.
    Kylläpä on nuo kärpäset teillä harmillinen juttu. Teillä täytyy olla varmaan maailman parhaat olosuhteet kuistilla niiden pörräilylle;) Valoa ja lämpöä oikea määrä. Kärpäspaperit kyllä imee tehokkaasti puoleensa suuria määriä, mutta oletteko yrittäneet ihan rehellistä, totaalista myrkytystä, lentäville hyönteisille tarkoitetulla suihkeella? Jokainen talvehtimaan pääsevä kärpänen kun taitaa sitten olla ongelma lisääntymisen myötä myös keväällä. Meillä päästiin kertamyrkytyksellä muurahaisista eroon toissa kesänä. Pitkään niiden juoksentelua katseltiinkin, ennen kuin myrkkypurkkiin sitten lopulta tartuttiin. Mutta auttoi.
    Hymyilytti tuo kohtaamisesi hämähäkin kanssa;) Ne on kyllä sellaisia vanhan talon lemmikkejä, joita en kyllä mielelläni minäkään koskaan tapaa;) Vaikka tottua niihin on pitänyt.
    Kauniita syyspäiviä Airisrantaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan verannalla kärpäset pörräävät juuri aurinkoisina syyspäivinä, jolloin ulkona on jo viileää, mutta sisällä niin ihanan lämmintä kärpästen mielestä. :) Tänä vuonna ei ole kokeiltu myrkkyjä, kun en enää keväällä löytänytkään BioKilliä, jota meillä aikaisemmin on ollut. En sitten jostain syystä jaksanut perehtyä tarkemmin, mikä olisi ollut sopivaa sisäkäyttöön - ei tahrivaa mutta tehokasta. Otan mielelläni vinkkejä vastaan, jos voit jotain tiettyä suositella. :) Muurahaiset ovat myös todella ikäviä, ja keväällä niitä meinasi tulla meillekin pesuhuoneen viemäristä sisään. Laitoin suolaa kilokaupalla viemäriin ja sen ympärille, ja niin invaasio tyrehtyi. Onneksi tekin pääsitte kertaheitolla noista kiusankappaleista eroon. :)

      Hämähäkit ovat jo näköjään menneet talviunille, sillä enää niitä ei ole näkynyt - eikä onneksi hiiriäkään. :) Kiitos paljon Hyvä Mieli, ja mukavia syyspäiviä myös sinulle!

      Poista
  24. Ihania tauluja ja kortteja! Teilläkin on varmaan siellä nyt vesi matalalla? Onko tullut esiin uusia rantoja tai aarteita? :) Meillä on haettu levää kasvimaille ja siirretty muutama vesirajassa ollut kivi uuteen kiviaitaan. Mukavaa syksyä Airisrantaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymästä! :) Vesi on ollut täälläkin ennätysmatalalla. Naapuri kertoi, ettei koko hänen mökillä olo aikanaan ole vesi ollut kertaakaan näin matalalla, ja hän on sentään ikäihminen. Uusia kiviröykkiöitä on tosiaan paljastunut veden alta, mutta suurempia aarteita ei harmi kyllä ole vielä ilmaantunut. Tuo levä onkin oiva juttu kasvimaalle, ja nyt sitä on todella helppo kerätä. Pitäisi itsekin ryhdistäytyä sen suhteen, kun vielä ehtii. Mukavaa syksyä myös sinne saareen! :)

      Poista
  25. Hyvää joulun aikaa Airisrantaan sinulle Päivi! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu! Hyvää tapaninpäivän iltaa ja loppuvuotta myös sinulle!<3

      Poista
    2. ..ja nyt tulin toivottelemaan hyvää alkanutta vuotta 2017 Airisrantaan! :-)

      Poista
    3. Voi että! Kiitos, kiitos Ninnu, sitä samaa myös sinulle! Minulla on nykyisin ollut niin valtavasti töitä ja muuta puuhaa, etten enää ole ehtinyt ylläpitää blogia enkä vierailla muiden blogeissa. Harmittaa, enkä haluaisi lopettaa, mutta nyt on pakko puurtaa muita hommia. Ihanaa lopputalvea sinulle, Ninnu! <3 <3

      Poista
  26. Pitkästä aikaa innostuin vähän bloggailemaan. Jotenkin lohdullista nähdä edellisen kommenttisi pohjalta, että olet siellä aivan samoissa tunnelmissa blogin suhteen. Aikaa ei tahdo riittää blogin päivittämiseen, mutta halu on kuitenkin pysyä täällä. Toisaalta minua on kuitenkin helpottanut sisäinen päätökseni, että käyn täällä silloin kun hyvältä tuntuu. Enkä ota enää paineita jostain tietystä aikataulusta, jolla blogi pitäisi päivittyä :) Lopettaa en halua, sillä täällä on niin paljon upeita, inspiroivia ihmisiä ja innostavia blogeja, joista saan niin paljon iloa omaan arkeeni <3
    Halusin tulla kurkkaamaan blogiisi, että mitä sinulle kuuluu ja samalla tuon terveiset Pohjanlahden rannikolta :)

    VastaaPoista
  27. Blogistasi huokuu ihana harmonia. Kiitos! Toivottavasti Airisrannassa on talvi mennyt mukavasti ja kevättä odotellaan hyvillä mielin.

    VastaaPoista
  28. Hyvää alkukesää Airisrantaan!

    VastaaPoista
  29. Hei! Onko blogi loppunut kokonaan? Palaan katselemaan kauniita kuvia.. Jotain jouluista Airisrannasta kenties? ;)
    Oikein leppoisaa joulukuunalkua toivottelee Merja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!