Follow my blog with Bloglovin

Tausta

perjantai 3. lokakuuta 2014

Kuistin syysilme

Nyt kun siirryttiin lokakuun puolelle, tuntui, että kuistikin kaipaa lämpöä ilmeeseensä - vähän väriä  ja pehmeyttä vaaleita pintoja täydentämään.


kuisti, syksy, maalaisromanttinen

Viime vuotisia kynttilöitä löytyi vielä kaapin kätköistä, ja nyt onkin jo korkea aika laittaa ne esille. Korista tuli niille kaunis säilytyspaikka, ja siitä niitä on myös kätevä ottaa tarvittaessa käyttöön.

Hyödynsin jälleen pihapiirin pirteitä värisävyjä ennen kuin kaikki lakastuu ruskeanharmaaksi ja tein asetelman pihlajan- ja ruusunmarjan oksista sekä ihanan monivärisistä vaahteranlehdistä. Käpyjä on kiva käyttää ihan sellaisenaan sisällä koristeina. Täällä kaikki luonnon tarjoamat mahtavat sisustusmateriaalit ovat aivan käden ulottuvilla.kommuuti, kuisti, syksy, maalaisromanttinen

Kuistissa majaileva vanha "lipasto" on saatu vaarini kotitalosta. Se on kai toiminut jonkinlaisena pesupöytänä ennen vanhaan. Olemme miettineet sen kunnostamista, mutta siinä se nyt on ollut alkuperäisessä kuosissaan jo kolmisen vuotta. Millähän nimellä sitä muuten mahdetaan kutsua? Komuutti?

Iltahämärissä sytytettiin tuikut palamaan, ja kuistin tunnelma muuttui vielä pehmeämmäksi ja lämpimämmäksi.


 Mukavaa viikonloppua!
-Airisrannan Päivi-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!